Ion Ulici: „RAR este prezent la Salonul Auto din Bucureşti!”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 08, 2021 with No Comments

Consilierul judeţean PNL şi directorul adjunct al Registrului Auto Român, Ioan Ulici, a participat ieri la deschiderea Salonului Auto din Bucureşti. RAR are un stand propriu unde este expus cel mai modern laborator mobil pentru controale tehnice în trafic.

„Echipa Registrului Auto Român a fost prezentă la deschiderea Salonului Auto din Bucureşti, ediţia 2021. În cadrul acestui eveniment avem amenajat un stand unde vizitatorii pot vedea cel mai modern laborator mobil pentru controale tehnice în trafic. Acesta este echipat cu tehnică de ultimă generaţie care permite inspectorilor RAR să acceseze în timp real datele vehiculului controlat, iar informațiile despre rezultatele controlului sunt transmise în timp real, inclusiv anularea ITP în cadrul acțiunilor de CTT,  în toate bazele de date RAR și către instituțiile abilitate. De asemenea, salutăm prezenţa domnului ministru interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, care a vizitat şi standul Registrului Auto Român. Muncim în permanenţă în cadrul instituţiei pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în trafic”, a declarat Ion Ulici, directorul adjunct al RAR

Salonul Auto din Bucureşti poate fi vizitat din data de 7 octombrie până în 17 octombrie la Romexpo în pavilionul B2 şi zona exterioară aferentă.

 

No Comments

Comments for Ion Ulici: „RAR este prezent la Salonul Auto din Bucureşti!” are now closed.