Ioan Nicu Stoica este candidatul PNL la Pâncota!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 14, 2024 with No Comments

Echipa PNL Pâncota privește cu încredere spre alegerile locale și propune un candidat pentru funcția de primar cu experiență, Ioan Nicu Stoica. Întreprinzător privat cunoscut în oraș, Ioan Nicu Stoica a reușit să crească echipa locală a PNL și să propună o schimbare reală în oraș.

„Trebuie să facem mai multe pentru om, pentru a oferi locuitorilor locuri de muncă și oportunități, un oraș frumos. Avem ca obiectiv reamenajarea centrului și a parcurilor. Este obligatoriu să creștem capacitatea de a atrage fonduri europene pentru dezvoltare și contăm mult pe sprijinul Consiliului Județean Arad”, a spus acesta.

Ioan Nicu Stoica vrea să pună ordine în cartierul pentru rromi și să creeze o asociație care să ajute oamenii în vârstă. De asemenea, dorește să construiască un bazin de înot, să ofere posibilități tinerilor și nu numai să facă sport, să extindă sistemul de canalizare.

„Primarul trebuie să fie un om serios și muncitor, apropiat de oameni, cu experiență și cu legături bune cu instituțiile care ne pot ajuta să atragem fonduri pentru dezvoltare, așa cum este Consiliul Județean”, a declarat Ioan Nicu Stoica.

 

No Comments

Comments for Ioan Nicu Stoica este candidatul PNL la Pâncota! are now closed.