Ioan Gligor (PSD): „Marinel Cionca este cel mai mare dușman al fondurilor europene“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 25, 2018 with No Comments

Sub conducerea lui Marinel Cionca, Consiliul Județean Arad a devenit repetent la capitolul fonduri europene. Ba mai mult, pe lângă faptul că nu sunt în stare să atragă sume de la Uniunea Europeană, cei din conducerea județului pun bețe în roate și primarilor care au proiecte pe fonduri europe

„Marinel Cionca este cel mai mare dușman al fondurilor europene. Este deja binecunoscută adversitatea administrației PNL față de banii pe care UE îi pune la dispoziția noastră, pentru diferite investiții. Știm cu toții cum s-au dat bani înapoi de la CJA pentru lucrările de la spitalul județean, cum s-au pierdut fonduri pentru cetățile din județ sau ce probleme există la alte proiecte, cercetate de Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă.

De parcă nu ar fi fost suficiente aceste exemple de incompetență din partea echipei lui Marinel Cionca, acum asistăm și la o adevărată luptă a conducerii CJA cu primarii din județ care vor să atragă fonduri europene. Primarul Ineului, Călin Abrudan, a simțit pe pielea lui cât de tare se opune Marinel Cionca oricărui proiect pe fonduri europene, acesta refuzând să elibereze o simplă hârtie, care ar putea aduce 9 milioane de euro pentru Cetatea Ineului.

Același Marinel Cionca și-a trimis executanții din Consiliul Județean Arad, pentru a opri o lucrare pe fonduri europene în comuna Beliu, unde se extinde rețeaua de canalizare. Pe lângă faptul că instituția condusă de Marinel Cionca este incompetentă și nu poate realiza investițiile în canalizare cu fondurile europene aflate la dispoziție, șeful CJA încearcă să-i blocheze pe cei care au găsit alte soluții pentru a oferi condiții decente cetățenilor din Beliu.

Marinel Cionca dovedește încă o dată, prin această acțiune, că funcția pe care o ocupă este o pălărie mult prea mare pentru puterile sale, confirmând că, așa cum spune tot mai multă lume, este cel mai slab președinte din istoria CJA. Ar fi un gest de demnitate ca acest politician depășit de evenimente să se retragă cât mai repede din funcție, pentru a nu face și mai mult rău județului Arad“, declară consilierul județean PSD Ioan Gligor.

 

No Comments

Comments for Ioan Gligor (PSD): „Marinel Cionca este cel mai mare dușman al fondurilor europene“ are now closed.