Ioan Cristina: „Este regretabil faptul că, în fiecare an, în ziua de 15 martie asistăm la asemenea manifestări”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 18, 2014 with No Comments

 

Senatorul Ioan Cristina dezavuează manifestările extremiste maghiare care se repetă în fiecare an pe teritoriul României, în data de 15 martie. Senatorul se declară un adept al toleranţei, dar afirmă că manifestărilor extremiste trebuie să li se răspundă cu fermitate. „Este regretabil faptul că, în fiecare an, în ziua de 15 martie asistăm la asemenea manifestări, care au și gir de la Budapesta. Respingem de principiu orice manifestare extremistă. Asemenea situații trebuie tratate și cu calm, dar și cu fermitate, inclusiv în relațiile diplomatice”, a declarat senatorul arădean.

Acesta a apreciat faptul că la Arad manifestările maghiarilor au fost mai calme, punând acest lucru pe seama bunelor relaţii cultivate de administraţia locală. „UDMR se află la putere în Arad, alături de PDL şi de aici şi calmul aferent. Sper că şi unii, şi ceilalţi, se vor comporta la fel de civilizat şi atunci când nu vor mai fi într-o alianţă pe plan local”, a spus senatorul Ioan Cristina.

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „Este regretabil faptul că, în fiecare an, în ziua de 15 martie asistăm la asemenea manifestări” are now closed.