Investitorii britanici, interesați de mediul investițional din Arad

Written by admin. Posted in Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 30, 2014 with No Comments

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Mag. Adrian S. Negrău, a primit, miercuri, 30 iulie, vizita doamnei Esther Blythe, chargé d’affaires în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București.

Vizita din partea oficialului Ambasadei Marii Britanii a avut ca scop întărirea relațiilor de colaborare dintre cele două părți, subliniindu-se nevoia de creare a unor legături mai strânse între mediul investițional britanic și zona de afaceri a județului Arad, reprezentată de CCIA Arad.

În cadrul vizitei, Doamna Esther Blaythe a fost interesată de societățile comerciale cu participare britanică la capitalul social, precum și de noi oportunități de investiție în zonă.

“Pe parcursul întrevederii, s-au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, cu accent pe intensificarea cooperării economice. De asemenea, s-au abordat și probleme de interes comun din zona de business. Vizita a fost o bună ocazie pentru instituția Camerală din Arad de a diversifica cooperările în domeniul comerţului și de a impulsiona investiţii britanice în regiune”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul general al CCIA Arad.

La încheierea întrevederii, cele două părți şi-au exprimat convingerea că propunerile făcute se vor concretiza în viitorul apropiat.

 

No Comments

Comments for Investitorii britanici, interesați de mediul investițional din Arad are now closed.