Interes mare pentru Fondurile Structurale şi Ajutoare de Stat

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 16, 2014 with No Comments

Camera de Comerţ Italiană pentru România în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad au organizat marți, 15 iulie, seminarul de aprofundare “AJUTOARE DE STAT, FONDURI STRUCTURALE, NOUTĂȚI FISCALE”, la sala Mihai Mărcuș a CCIA Arad, str. Cloșca nr. 5.

Mulțumită contribuției PricewaterhouseCoopers (PwC), în cadrul evenimentului au fost dezbătute teme precum ajutoarele de stat și fondurile structurale disponibile pentru companii, cu precădere în sectorul industrial. Au fost de asemenea aduse în discuție ultimele modificări în materie fiscală și efectele acestora practice asupra gestiunii interne din cadrul firmelor.

Evenimentul face parte din seria de activităţi pe care Camera de Comerț Italiană pentru România le promovează în județul Arad cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, cu obiectivul de a veni în întâmpinarea firmelor din zonă printr-un serviciu informativ competent și profesional.

CCIpR va organiza un nou eveniment din seria agRO-Itinerarii, în data de 12 septembrie, în cadrul târgului Agromalim ce va avea loc în intervalul 11 – 14 septembrie la ExpoArad.

Cu ocazia evenimentului au fost premiate restaurantele italiene din Arad și Timișoara cu marca “Ospitalità Italiana – Restaurante italiene în lume” care certifică excelența în cadrul restaurantelor italiene din străinătate. Au fost certificate 8 restaurante: 4 din Timișoara și 5 din Arad.

Ospitalità Italiana – Restaurante italiene în lume” este o inițiativă a Unioncamere (Uniunea Camerelor de Comerț din Italia), ce se adresează tuturor structurilor care respectă standardele de calitate tipice ospitalității italiene.

 

No Comments

Comments for Interes mare pentru Fondurile Structurale şi Ajutoare de Stat are now closed.