Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au executat 484 misiuni de intervenţie

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 07, 2017 with No Comments

În luna octombrie 2017, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au executat 484 misiuni de intervenţie.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 31 incendii, 3 operaţiuni descarcerare, 3 misiuni de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată, asigurarea a 4 evenimente publice de amploare care pot produce situaţii de urgenţă, 2 misiuni pentru asigurarea zonei de producere probabilă a situaţiei de urgenţă, 16 intervenţii pentru asistenţa persoanelor şi alte 2 diferite intervenţii.

Modulele SMURD au acţionat în 419 cazuri pentru asista 381 adulţi şi 55 copii.

În 5 cazuri echipajele au fost întoarse din drum, de 16 ori s-au deplasat fără a interveni iar 3 alerte s-au dovedit a fi false.

Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă au intervenit la 134 de cazuri, 124 fiind intervenţii SMURD (100 SVSU Nădlac şi 24 SVSU Vinga), 5 incendii, 4 misiuni de înlăturare a efectelor fenomenelor meteo periculoase, 1 misiune pentru supravegherea zonei de producere probabilă a unei situaţii de urgenţă.

Repartizate pe subunităţi intervenţiile s-au desfăşurat astfel:

Detaşamentul de Pompieri Arad – 332

Detaşamentul de Pompieri Ineu – 53

Detaşamentul de Pompieri Sebiş – 63

Secţia de Pompieri Bârzava – 36

No Comments

Comments for Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au executat 484 misiuni de intervenţie are now closed.