Infracțiuni rutiere

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 03, 2018 with No Comments

Polițiștii arădeni cercetează trei persoane care su săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii orașului Lipova au depistat ieri, în trafic, un tânăr de 22 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, fără a avea acest drept.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Tot fără permis de conducere a fost depistat, de polițiștii orașului Ineu, un bărbat de 37 de ani, din Șicula, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ineu, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

          Pe D.J. 709 C, pe raza localității Iratușu, a fost depistat ieri, în trafic, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pedrumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 207 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Dintre acestea, 28 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 179 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 27 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Infracțiuni rutiere are now closed.