Infracţiuni în domeniul piscicol

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 30, 2013 with No Comments

Un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş a depistat, pe Canalul Morilor, în zona localităţii Şimand, un grup de persoane care pescuiau cu ajutorul unei unelte interzise.

Astfel, jandarmii i-au identificat pe R.B., în vârstă de 48 de ani, I.D. de 45 de ani şi I.A. în vârstă de 15 ani, din localitatea Nădab, în timp de pescuiau cu o uneltă tip „coşar” care, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, este interzisă deţinerii şi pescuitului de către persoane neautorizate.

Celor trei persoane le-au fost întocmite actele de constatare, în vederea începerii urmăririi penale, ele fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”.

Unealta folosită a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură – Filiala Ardeal.

No Comments

Comments for Infracţiuni în domeniul piscicol are now closed.