Informare SCJU Arad 19.01.2021

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 19, 2021 with No Comments

De luni, 25 ianuarie, la nivelul centrelor de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începe etapa de administrare a dozei de rapel. Persoanele care s-au vaccinat începând cu data de 04 ianuarie trebuie să se prezinte, la interval de 21 de zile, în același centru în care au primit și prima doză, fără să fie necesară o programare.

În paralel, în centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth se efectuează vaccinarea pentru persoanele care se încadrează în etapa a II-a.

De pe 25 ianuarie, doza de rapel se administrează în centrele  din strada Andrenyi Karoly, nr 2-4 – cu acces prin ambulatoriu, din Piața Mihai Viteazu nr. 7-8, din Bulevardul Revoluției – Policlinica Dacia, respectiv din strada Stephan Ludwig Roth nr. 2.

Astfel, luni se vor prezenta, pentru rapel, persoanele cărora li s-a efectuat prima doză pe data de 04 ianuarie, marți 26 ianuarie, persoanele care s-au vaccinat pe 05 ianuarie, miercuri 27 ianuarie, persoanele cărora li s-a administrat prima doză pe data de 06 ianuarie, pe 28 ianuarie sunt așteptate persoanele vaccinate pe 07 ianuarie, vineri, 29 ianuarie – persoanele vaccinate cu prima doză pe data de 08 ianuarie.

No Comments

Comments for Informare SCJU Arad 19.01.2021 are now closed.