INFORMARE: În atenția cetățenilor comunei Șiria!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 22, 2022 with No Comments

Începând cu data de 22.02.2022 R.P.L. Ocolul Silvic Zărandul Târnova reia acțiunea de comercializare și distribuire a lemnului de foc pentru cetățenii comunei Șiria care au depus cerere de achizitie în acest sens la Primăria comunei Șiria.
Menționăm că implicarea Primăriei comunei Șiria în acest demers se referă la primirea, înregistrarea și centralizarea cererilor depuse de către locuitorii comunei Șiria în vederea distribuirii masei lemnoase care poate fi recoltată din pădurea proprietate publică a UAT comuna Șiria, aflată în administrarea Ocolului Silvic Zărandul. Precizăm faptul că în acest fel,de masa lemnoasă recoltată beneficiază numai cetățenii comunei Șiria.
Totodată, având în vedere numărul mare de solicitări existente, la inițiativa d-lui Primar ing. Bot Valentin și cu aprobarea Consiliului Local Șiria, pentru anul 2022 a fost suplimentată cantitatea de masă lemnoasă care poate fi vândută populației la 3300 mc.
Totodată anunțăm că începând cu data de 22.02.2022 se suspendă procedura de depunerere a cererilor de cumpărare a lemnului de foc de către populație până la onorarea cererilor deja depuse(120) urmând ca la o dată ulterioară, în funcție de volumul de masă lemnoasă rămasă la dispoziție, să anunțăm reluarea depunerii cererilor.
În concluzie Primăria comunei Șiria nu poate comercializa și nu poate dona lemne de foc pentru populație. Instituția noastră doar vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă scuti de deplasarea la sediul Ocolului Silvic Zărandul din localitatea Târnova.
Vă îndrumăm ca orice nelămurire legată de această procedură să o adresați direct, la numărul de telefon 0257531101 sau prin mijloacele media cunoscute, Primăriei comunei Șiria, orice informație survenită din alte surse nefiind autorizată.
Cu respect și considerație,
PRIMAR
ing. Bot Valentin

No Comments

Comments for INFORMARE: În atenția cetățenilor comunei Șiria! are now closed.