În ciuda vremii ploioase, la Bata a fost cântec, joc și voie bună!

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , ,

Published on septembrie 20, 2015 with No Comments

DSC_2251

Astăzi, în ciuda vremii capricioase a avut loc cea de-a VIII-a ediţie a „Festivalului Vânătorilor“ de la Bata. În cadrul evenimentului au fost prezente peste 20 de grupe de vânătoare din judeţele Arad, Bihor, Timiş, Hunedoara, Caraş-Severin, dar şi din capitală.Vânătorii au intrat în concurs cu diferite preparate culinare din carne de vânat, specifice fiecărei regiuni a ţării, dar şi bucătăriei internaţionale. Au fost organizateși demonstrații de vânătoare cu șoimi cât și dresură de câini de vânătoare. Pe lângă primarul de la Bata, Ioan Micurescu o suită de oficialități arădene, politicieni au ținut să fie prezenți la eveniment.

Nu putem să nu amintim de ospitalitatea de la standul senatorului Constantin Traian Igaș, unde  s-au degustat delicioasa pită de Pecica unsă cu unsoare și presărată cu boia și ceapă roșie, cât și tocănița de mistreț. Era să uit, nu a lipsit nici pălinca la metru servită de pe un suport special.

igas

Festivalul a fost organizat de Centrul Cultural Judeţean Arad, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Arad şi Primăria Bata.

 

No Comments

Comments for În ciuda vremii ploioase, la Bata a fost cântec, joc și voie bună! are now closed.