În bugetul CNADR se vor regăsi bani pentru cele două pasaje (video)

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 19, 2014 with No Comments

Primarul Gheorghe Falcă a avut astăzi o convorbire telefonică oficială cu  directorul CNADNR, Ştefan Narcis Neaga. Acesta l-a asigurat că în bugetul companiei se vor regăsi bani pentru cele două pasaje de pe Centura Municipiului Arad. Cei doi au stabilit o întâlnire la Arad sau la Timișoara.

 

„Am promisiunea că, la sfârșitul acestei luni, în bugetul CNADNR se va regăsi un capitol cu bani pentru a continua lucrările la cele două pasaje. Mai mult de atât, am convenit că voi avea o întâlnire cu șeful CNADNR, dacă nu la Arad, atunci la Timișoara, după aprobarea bugetului companiei”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Edilul şef al Aradului a afirmat că suma necesară pentru finalizarea celor două pasaje ar fi undeva sub 5 milioane de euro.

“Cele două pasaje rămân ca o dezamăgire arădenilor față de Guvernul României, indiferent că, sub presiunea administrației locale, pasajele vor fi finalizate în acest an” , completat Falcă

Valoarea investiţiei în  cele două pasaje se ridică la aproximativ 13 milioane de euro,jumătate din bani fiind deja întrebuinţaţi. Construcţia au început în anul 2011şi s-au oprit în august 2012, atunci când Guvernul USL a blocat lucrările, tăind fondurile.

No Comments

Comments for În bugetul CNADR se vor regăsi bani pentru cele două pasaje (video) are now closed.