Ilie Cheșa : Transparență domnilor liberali și apoi mai vedem !

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 15, 2021 with No Comments

Secretomania pare să fie una dintre trăsăturile de bază ale PNL Arad, în condițiile în care stăm cu toții cu sufletul la gură pentru a afla cum arată structura bugetului local. Ciudat nu ? Să fi consilier local ales și să nu conteze părerea și expertiza echipei social democrate pentru că liberalii și Usr-iștii au decis că bugetul e o afacere de familie.

Dar arădenii ? Ei nu au dreptul să știe cum va arăta tabloul taxelor și impozitelor pe anul în curs ? Se bazează pe poveștile din presă ? Să fim oameni serioși, nu astfel se face administrație, domnilor de la PNL. Clar Aradul are nevoie de buget, de unul bine articulat, echilibrat și cu alocări semnificative pentru domeniile cheie precum Sănătatea și Educația înainte de toate. Pentru a formula amendamente e nevoie de consultări care însă lipsesc cu desăvârșire.

Ca de fiecare dată PNL va trânti pe masă o schiță nebuloasă și va avea pretenția ca opoziția să voteze, indiferent de ceea ce scrie acolo. Nu v-am făcut și nu o să vă facem jocul pentru că în ecuație este soarta Aradului. Nu e un joc, o chestie facultativă după bunul plac a două partide politice care se prefac că administrează orașul. Transparență domnilor iar apoi mai vedem !”

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Ilie Cheșa : Transparență domnilor liberali și apoi mai vedem ! are now closed.