Ilie Cheșa : PNL-istul Dorin Stanca vorbește de funie în casa spânzuratului, în timp ce șefii săi prosperă pe buzunarele arădenilor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 08, 2019 with No Comments

“Mă surprinde castitatea dar și lipsa de informare ori curajul vicepreşedintelui PNL Arad de a privi realitatea în față. Bizar, știind cu exactitate ca și orice arădean ce se petrece în curtea liberală. E chiar hilar să vorbești de funie în casa spânzuratului după aproape 15 ani de administrație dezastruoasă Falcă sau după ce conducerile succesive PDL-PNL din fruntea Consiliului Județean nu numai că au coborât ștacheta administrativă sub nivelul minim admis dar ne-au oferit și circ gratuit condimentat cu arestări și condamnări pentru fapte grave de corupție. Aceștia sunt liderii creștini democrați pe care îi visați, domnule Stanca ? Oh da, sigur că acei jupâni de dreapta nu dau dovadă de amatorism sau diletantism cum îl numiți dumneavoastră, când vine vorba despre sifonat banul public. Acolo sunt cu adevărat experți. Mai greu însă domnilor când vine vorba despre finalizarea unor investiții cum ar fi Stadionul UTA. Am promis că vom termina si vom da în folosință pasajele de pe centură, exact asta am făcut ! În tabăra PNL în schimb, nu există nici remușcări pentru strivirea sub gheata administației Falcă a unor simboluri ale Aradului precum Ștrandul Neptun. Văd că pe domnul Stanca îl preocupă de asemenea “președenţia Consiliului UE”, temă preluată de la “președentele Iohannis” cel care demonstrează zilnic că agreează doar o Românie dezbinată iar singurele sale eforturi se îndreaptă în direcția alimentării unei vrajbe naționale, în timp ce multinaționalele, care sunt izvorul susținerii sale de facto, defrișează pădurile țării și trag șapte piei de pe cețățeni cu sisteme de creditare care îi aduc pe oameni la disperare. Patriotismul, dragostea de țară, altruismul nu sunt cu siguranță trăsături pe care le veți regăsi la “Herr președente Klaus Werner Iohannis”. Nu vă faceți griji, stimate domnule Stanca, Guvernul social-democrat se va achita în mod exemplar de provocările pe care le ridică președinţia Consiliului UE și ne-am propus ca la predarea mandatului să fim reconfirmaţi ca o voce puternică, un partener serios care lasă o bază solidă pentru definirea următorului capitol al construcţiei europene.”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad Ilie Cheșa.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Ilie Cheșa : PNL-istul Dorin Stanca vorbește de funie în casa spânzuratului, în timp ce șefii săi prosperă pe buzunarele arădenilor are now closed.