Ilie Cheşa : Mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA poate fi asigurată din bugetul local

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on noiembrie 27, 2019 with No Comments

Consilierul local municipal PSD Ilie Cheşa subliniază cât de important este pentru sportul arădean mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA, proiect care se va afla vineri pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal. Microbist înfocat şi susţinător al echipei alb-roşilor, Cheşa este de părere că acest lucru trebuia să se întâmple încă de acum câţiva ani, când grupul social democrat a avut această iniţiativă.

„Am susținut acest proiect încă de la conturarea ideii, încercând mereu să impun, alături de colegii mei acest demers. Din păcate ne-am lovit în permanenţă de răceala şi refuzul consilierilor liberali. Contează acum mai puţin, pentru arădeni, jocul dublu al PNL şi încercarea din prezent de capitalizare de imagine. Important este că există garanţia finanţării din bugetul general al municipiului Arad şi evident că vineri ne vom pronunţa în favoarea acestui obiectiv. Ca un fapt îmbucărător, este bine că această etapă aduce un pas mai aproape finalizarea stadionului UTA şi aducerea sa la standarde UEFA, visul a mii de iubitori de sport din Arad.”, spune consilierul local municipal PSD Ilie Cheşa.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Ilie Cheşa : Mărirea capacităţii peluzelor Stadionului UTA poate fi asigurată din bugetul local are now closed.