Ilie Cheșa : Botoș, Wiener, Cătană, oameni deloc noi în politică

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 03, 2021 with No Comments

“Omul nou USR-ist s-a născut la Arad prin Vlad Botoș. Mereu senin, nu are niciun regret și nici memoria partidelor prin care a trecut. Și nu sunt puține ! De la PNȚCD tineret la Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost decât un pas, lucru confirmat de altfel de site-ul “România curată” care îl taxează drept traseist și evidențiază problemele sale de integritate. A cochetat și cu partidul Monicăi Macovei pentru ca în 2012 când sondajele favorizau alianța USL să treacă direct de la Forța Civică la PNL. Tot de PNL este lipit și astăzi, de cel derivat însă din Partidul Democrat aripa Băsescu. Unde e rost de aer de guvernare nu poate lipsi nici Botoș, care din când în când ne trimite ilustrate de la Bruxelles, pretinzând că face politică.

Oare câți arădeni de bună credință l-au votat în 2020 pe Adrian Wiener fără a-i cunoaște adevăratul traseu politic ? Ca și în cazul lui Botoș drumul său profesional a fost condiționat de politic, în speță de piesele grele ale PDL-PNL care l-au propulsat și menținut în structurile administrative spitalicești. I-a servit mereu cu promptitudine iar când s-a lăsat cu arestări și cătușe în zona PD, Wiener s-a reinventat tot pe zona Băsescu, cuibărindu-se lângă Monica Macovei și al său M10. Multe dintre actualele poziții politice ale lui Wiener se explică doctrinar prin influența fostei procuroare Monica Macovei, cea care împroșca România cu ură în Parlamentul European și care îi oferea suport necondiționat securistului “Petrov”. Azi Wiener îl susține pe Vlad Voiculescu, groparul sistemului de sănătate românesc, ministrul cu mâinile pătate de sângele tragediei de la Matei Balș. Totdeauna în expectativă, gata să facă rocada, doctorul arădean ne va oferi mereu noi surprize, toate neplăcute.

Vă spune ceva numele USR-istului Vasile Cătană ? Nu ? Cam asta zic și colegii mei din PSD unde a activat într-un total anonimat. Nicio inițiativă, nicio zvâcnire, niciun proiect, Cătană chiar nu s-a făcut remarcat prin nimic. Nu am reușit să aflăm, cât timp a fost social democrat, la ce se pricepe, în afară de traseism politic. Azi, acest domn este propunerea USR pentru funcția de subprefect. Om nou și el, precum Botoș și Wiener.”, spune președintele organizației municipale PSD Arad, consilierul local Ilie Cheșa.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Ilie Cheșa : Botoș, Wiener, Cătană, oameni deloc noi în politică are now closed.