Guvernul Ponta a repartizat miercuri microbuzele pentru şcolari. Vezi care localităţi arădene au beneficiat de aceste mijloace de transport.

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iulie 24, 2014 with No Comments

Primele 100 de microbuze şcolare achiziţionate pentru transportul elevilor din mediul rural au fost repartizate primăriilor a anunţat într-o conferinţă de presă deputatul Dorel Căprar.

„Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au înmânat cheile primelor microbuze şcolare, în curtea Guvernului. La eveniment au participat şi Liviu Burtă, primarul comunei Dieci şi Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin”, a declarat Dorel Căprar.

Au fost repartizate la nivel naţional 600 de microbuze, urmând ca în această toamnă să mai fie achiziţionate 650 de microbuze, pentru care procedurile de licitaţie sunt în curs. Microbuzele au o capacitate de 16+1 locuri şi costă, fiecare, 26.933 de Euro cu TVA. Vehiculele vor fi dotate cu cronotahograf digital cu limitare electronică de viteză la 90 km/oră.

În judeţul Arad vor ajunge 23 de microbuze pentru localităţile localităţile Archiş, Bârzava, Beliu, Dieci, Fântânele, Ghioroc, Grăniceri, Hălmăgel, Livada, Săvârşin, Şepreuş, Tauţ, Vârfurile şi Vinga, în primă fază. Vor mai beneficia de microbuze şi lcalităţile Apateu, Conop, Gurahonţ, Hălmagiu şi Hăşmaş.

 

No Comments

Comments for Guvernul Ponta a repartizat miercuri microbuzele pentru şcolari. Vezi care localităţi arădene au beneficiat de aceste mijloace de transport. are now closed.