Grup de tineri suspectaţi de săvârşirea a 30 de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, identificat de către poliţişti

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 14, 2013 with No Comments

Poliţiştii Biroului de  Investigații Criminale au depistat un grup de tineri suspectaţi de săvârşirea a 30 de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, din municipiulArad.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada aprilie 2012-februarie 2013, S. S. de 16 ani, D. E. de 15 ani, S. K. de 17 ani, S. D. de 16 ani, G. G. de 16 ani, N. S. de 16 ani, M. A. de 15 ani şi  G. D. de 27 ani, toți din Arad, au sustras din zeci de locuințe, aflate în construcție și societăți comerciale, materiale de construcţie, calorifere şi  ţevi, pe care ulterior le valorificau.

Poliţiştii au întocmit pe numele acestora dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, însă continuă cercetările, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor cei opt tineri.

No Comments

Comments for Grup de tineri suspectaţi de săvârşirea a 30 de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, identificat de către poliţişti are now closed.