Grigore Lese s-a alaturat celei mai mari campanii antidrog, din Ardeal si Banat.

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 13, 2015 with No Comments

Renumitul artist si profesor universitar Grigore Lese s-a alaturat campaniei nationale Arta Contra Drog, prin sustinerea unui numar de 12 concerte interactive de natura sa creeze o anumită stare care teimplinește, te face omîntreg. Horile, cântărilepe care le vaaduce,inducmagia, stăpânescimaginația, însoțescomulpelumeaasta. Așadar, ritmșipolifoniețărănească, horișistrigături, glas de fluierși de cimpoi, pescurt, o lumefabuloasă, vie, în care fiecareîșivagăsineamulșirostul.”

Evenimentul face parte din proiectul național cultural „Artă Contra Drog” 2015, inițiat de CIADO România si Asociatia Culturala Dracula, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Tineretului si Sportului, cu sprijinul Agentiei Nationale Antidrog .

Scopul social al concertului, este de a informam publicul asupra simptomatologiei tanarului consumator de droguri si reactia parintilor fata de acestia fapt pentru care toti spectatorii vor primi la intrarea in salile de spectacol material specific de informare .

Ora 13.00 vor fi organizate conferintele interactive „Tinerii si Propriiile lor Valori” in care specialistii CIADO Romania si ai institutiilor partenere , nu va indemna tinerii, sa nu consume droguri, ci le va arata de ce sa nu consume droguri . Caracterul interactiv al Conferintelor va arata tnerilor ca intotdeauna exista alternative in viata si ca alegerea le apartine .

Accesul la evenimetu lGigore Lese, se face pe  baza de bile tdonatie cu valori cuprinse intre 50 -100 lei, in functie de categorie.Acestea pot fi procurate de la salile de spectacol .

Invitam publicul sa“ consume “ arta de calitate, invitam publicul sa fie informat, asupra riscurilor la care tanara generatie este expusă.

Program :

2 martie – Brasov ( Teatrul Dramatic),

3 martieMures( PalatulCulturii ) ,

4 martie Alba ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) ,

6 martie Sibiu ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) ,

7 martieCluj( Casa de Cultura a Studentilor ) ,

8 martieZalau( Casa de Cultura a Sindicatelor ) ,

10 martieSatuMare  (Casa de Cultura a Sindiatelor ) ,

12 martie Oradea Casa de Cultura a Sindicatelor) ,

13 martie Arad ( TeatrulIoanSlavici )  ,

14 martie Timisoara ( FilarmonicaBanatului ) ,

15 martie Resita ( Casa de Cultura a Sindicatelor ) ,

16 martiePetrosani Casa de Cultura a Sindicatelor ) .

 

No Comments

Comments for Grigore Lese s-a alaturat celei mai mari campanii antidrog, din Ardeal si Banat. are now closed.