Glad Varga(PNL): „Candidez pentru a face parte dintr-o echipă și pentru ca noi să devenim liderii unei generații”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 22, 2017 with No Comments

Deputatul arădean PNL Glad Varga este candidat la şefia tineretului liberal la nivel naţional. Tânărul deputat și-a expus principalele linii ale platformei sale în ședința Colegiului Director TNL, la Școala Politică a Tineretului Național Liberal.

Etapele pe care le-am parcurs în interiorul partidului din 2004 până astăzi mi-au dat ocazia să învăț, să aplic, să ascult, să decid, să implementez, să fac echipă, să execut, iar astăzi după 13 ani să candidez la una dintre cele mai importante funcții, aceea de Președinte al Tineretului Național Liberal. Nimic nu vine de la sine, nimeni nu-ți poate da ceea ce nu meriți și nu poți avea dacă nu ai muncit. Candidez bazându-mă pe ceea ce am devenit muncind în partid, în TNL. Candidez împins de experiența pe care am acumulat-o. Candidez pentru a face parte dintr-o echipă și pentru ca noi să devenim liderii unei generații” a declarat deputatul Glad Varga

Până în prezent deputatul arădean o are ca și contracandidat pe colega sa din Camera Deputaților, Mara Mareș, deputat PNL de Brașov, înscrisă în cursă în urmă cu o zi.

No Comments

Comments for Glad Varga(PNL): „Candidez pentru a face parte dintr-o echipă și pentru ca noi să devenim liderii unei generații” are now closed.