Glad Varga (PNL):„Dacă v-ar fi păsat de copii, ați fi alocat bani pentru Palatul Copiilor!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 27, 2019 with No Comments

Deputatul Glad Varga dorește să le reamintească reprezentanților PSD, în special parlamentarilor PSD de Arad, că nu au absolut nici un drept să vorbească despre creșterea alocațiilor, despre arogarea acestui merit, nici măcar despre copii, în general, deoarece nu fac nimic pentru noile generații.

PSD nu are dreptul să vorbească de copiii arădenilor! Să lăsăm deoparte propaganda de partid. Dacă le-ar fi păsat de copiii arădenilor, de viitorul și educația lor, atunci s-ar fi zbătut să se aloce fonduri pentru finalizarea clădirii noului Palat al Copiilor! În Bugetul de Stat pe 2019 nu este alocat nici un leu. În 2018 a fost alocată suma de 15.000 de lei. Și atunci? Unde e grija pentru copii? Pentru copiii Aradului, în special?”, a afirmat deputatul Glad Varga.

Deputatul arădean consideră că este necesară urgentarea finalizării Palatului Copiilor. „Știm situația actuală. Clădirea unde deocamdată funcționează Palatul Copiilor este una retrocedată, iar spațiu oricum este insuficient. Sunt și probleme cu plata chiriei, astfel că situaţia a devenit şi mai gravă. Palatul Copiilor reprezintă un reper al Aradului, alternativă a ocupării timpului liber pentru mii de copii și trebuie să fie o prioritate, nu un proiect abandonat”, a completat Glad Varga.

În loc să vă arogați merite pe care nu le aveți, cum este creșterea alocațiilor la copii, ar trebui să vă asumați anumite proiecte în domeniu, iar Palatul Copiilor este cel mai bun exemplu”, a încheiat deputatul arădean.

 

No Comments

Comments for Glad Varga (PNL):„Dacă v-ar fi păsat de copii, ați fi alocat bani pentru Palatul Copiilor!” are now closed.