Glad Varga: „Patru primării din judeţ au obţinut fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on septembrie 28, 2023 with No Comments

Programul privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), continuă cu o nouă serie de cereri de finanţare aprobate. Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, patru primării din judeţ au obţinut fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public.

 „Unităţile administrativ teritoriale de pe raza judeţului Arad au obţinut, prin intermediul Programului privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public, o finanţare de aproape şase milioane de lei. Vorbim despre oraşul Sântana, cu un proiect în valoare de 2.999.822 lei şi comunele: Fântânele, cu 997.217,62 lei; Sintea Mare, cu 999.611,16 lei şi Pilu  cu un proiect de 997.217,62 lei”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Se urmăreşte astfel înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu altele ce consumă mai puţin, urmărindu-se atât reducerea costurilor cu energia electrică, cât şi a impactului asupra mediului înconjurător.

Lista completă a dosarelor aprobate în cadrul acestui program este disponbilă pe site-ul AFM: https://www.afm.ro/beneficiari_program_iluminat_public.php?fbclid=IwAR29UFRao2zhe9iNGAniSRqacOV02rptegtIiB4-AjAAmxb1XAjYyCQNoO0

 

No Comments

Comments for Glad Varga: „Patru primării din judeţ au obţinut fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public” are now closed.