Glad Varga: “Municipalitatea arădeană investeşte în învăţământ”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on august 12, 2013 with No Comments

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Arad de miercuri se află, spre a fi aprobat de către aleşii locali, un proiect de hotărâre care prevede o nouă rectificare a bugetului general al Municipiului Arad pentru anul 2013. Această rectificare a bugetului este una de bun augur pentru învăţământul arădean, câteva puncte din proiectul de hotărâre făcând referire la reabilitarea şi modernizarea unor instituţii de învăţământ din oraşul nostru.

Investiţia în educaţia tinerilor, o necesitate

Consilierul municipal Glad Varga este de părere că investiţia în educaţia tinerilor este de bun augur şi, totodată, necesară pentru dezvoltarea sistemului de învăţământ.

„Este foarte important să investim în educaţia tinerilor, în speţă a tinerilor arădeni. Pentru ca performanţele educaţionale ale noilor generaţii să sporească este nevoie de investiţii majore în infrastructura grădiniţelor, şcolilor şi a liceelor”, a declarat Glad Varga, care a explicat în ce constau investiţiile menţionate în rectificarea de buget: „Sunt trei puncte în proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului pe 2013 care se referă la investiţii în sistemul educaţional arădean. Investiţii de 9.000 lei la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn, 405.000 lei pentru reparaţii la Grădiniţele PN 11 şi PP 10, dar şi 50.000 lei care constau în realizarea unor relevee pentru construcţii ce deservesc unităţi de învăţământ din municipiulArad”.

No Comments

Comments for Glad Varga: “Municipalitatea arădeană investeşte în învăţământ” are now closed.