Glad Varga a fost prezent la Strasbourg la o reuniune desfăşurată în cadrul proiectului “CT4EU” (Cities for you. Cities forEurope)

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on decembrie 02, 2013 with No Comments

Consilierul local, Glad Varga a fost prezent la Strasbourg, unde a participat la o reuniune desfăşurată în cadrul proiectului “CT4EU” (Cities for you. Cities forEurope) acesta având ca principal obiectiv, promovarea participării active a tuturor cetăţenilor la nivel local şi european.

„Cities for you, cities for Europe” sau „Oraşe pentru tine, oraşe pentru Europa” este un proiect din cadrul programului “Europe for Citizens” (“Europa pentru Cetăţeni”) care a adunat în clădirea Consiliului European, delegaţii din opt oraşe europene membre ale Clubului de la Strasbourg. Acestea sunt Strasbourg, Dresda (Germania), Trikala (Grecia), Graz, Kaunas (Lituania), Stara Zagora (Bulgaria), Iaşi şi Arad.

„Oraşul Dresda a preluat modelul Aradului în ceea ce priveşte întâlnirea primarului cu cetăţenii, iar tot odată proiectul a fost un bun prilej pentru schimburi de experienţă ”, a precizat consilierul local Glad Varga

No Comments

Comments for Glad Varga a fost prezent la Strasbourg la o reuniune desfăşurată în cadrul proiectului “CT4EU” (Cities for you. Cities forEurope) are now closed.