Gheorghe Seculici: Se apropie târgul de mirese „Petreceri de vis”, cel mai cochet eveniment de la Expo Arad!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on februarie 03, 2023 with No Comments

Unul dintre cele mai cochete târguri organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, va avea loc în perioada 10-12 februarie. Este vorba despre „Târgul de Mirese” (cunoscut și ca „Petreceri de Vis”), în cadrul căruia, la Expo Arad, vor fi prezentate cele mai noi trenduri în organizarea nunților.

„Industria aceasta a luat un avânt deosebit în ultimii ani, iar după pandemie s-a relansat. Aradul are săli de evenimente capabile să găzduiască nunți de 2000 de persoane, iar printre ele este și un pavilion al Expo Arad, aflat în proprietatea Camerei de Comerț. Prin acest târg ne dorim să aducem sub același acoperiș furnizorii de servicii, retailerii de articole specifice de îmbrăcăminte, dar și trupe de muzică, bijuterii, în general tot ceea ce ține de organizarea unui eveniment reușit”, a declarat arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

În data de 12 februarie va avea loc și tragerea la sorți pentru atribuirea premiului de 1000 de lei, unuia dintre vizitatorii norocoși ai târgului.

Camera de Comerț vă invită, așadar, în perioada 10-12 februarie la Expo Arad, la un târg spectaculos, după următorul program:

 

  • Vineri, 10 februarie: 15:00-20:00
  • Sâmbătă, 11 februarie: 11:00-20:00
  • Duminică, 12 februarie: 11:00-18:00

 

No Comments

Comments for Gheorghe Seculici: Se apropie târgul de mirese „Petreceri de vis”, cel mai cochet eveniment de la Expo Arad! are now closed.