Gheorghe Seculici: Peste 35.000 de oameni la evenimentele CCIA Arad, anul acesta!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on decembrie 14, 2016 with No Comments

dsc_0426

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad încheie un an bun. A crescut numărul membrilor Camerei, unele dintre târgurile organizate au atins un maxim istoric de vizitatori și s-au dezvoltat relațiile internaționale ale CCIA Arad. A fost anul în care s-a lansat Monografia Camerei, la 25 de ani de la reînființare.  

Am pus accentul pe consolidarea proiectelor în derulare, în anul 2016, dar în paralel am inițiat și altele noi. Ne dorim în continuare să creștem pe segmentul organizării târgurilor, deși este evident că se produce o mutație dinspre show-room spre marketingul direct, iar asta produce consecințe și în activitatea noastră. Suntem concurați nu numai de depozite, de marile magazine de bricolaj, ci și de agenții de vânzări. Din discuțiile cu partenerii noștri de la Centrex, este un fenomen care se manifestă în toată Europa Centrală și de Est, nu doar la noi, și care ne provoacă să fim mai creativi și mai insistenți în concretizarea proiectelor noastre”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Târgul Agromalim a fost cel mai important eveniment organizat anul acesta de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad. Numărul vizitatorilor a depășit 15 mii, iar încasările realizate au depășit estimările.

CCIA Arad a organizat 18 cursuri autorizate, opt seminarii în diverse sectoare de activitate, nouă târguri cu peste 600 de firme participante, din România şi din străinătate, iar evenimentele au atras peste 35.000 de vizitatori. Alte 28 de evenimente private și expoziții s-au defăşurat la Expo Arad.

Anul acesta, Topul Firmelor a marcat un deceniu de la aderarea României la Uniunea Europeană, și a reunit peste 500 de participanţi.

Parteneriatele internaționale s-au dezvoltat prin contacte cu Ambasada Romaniei în Ungaria, Ambasada Republicii Cehe în România, Ambasada României în Cuba, Consulatul onorific al Spaniei  Timişoara, Ambasada Republicii Populare Chineze în România, Ambasada Austriei în România.

Pentru anul 2017 ne propunem organizarea unor evenimente noi, în premieră arădeană. Am inițiat contactele necesare, în acest sens, și am încredere că vom putea crește gama evenimentelor de calitate de la Expo Arad. Pe segmentul relației cu mediul de afaceri, îmi doresc să intensificăm activitățile de informare, seminariile, conferințele, să continuăm să aducem la Arad specialiști  de la nivel national și din străinătate, pentru a informa investitorii despre noile tendințe în afaceri, oportunități și riscuri”, a declarat Gheorghe Seculici.

Ultimul eveniment al CCIA Arad este Festivalul Tradiţii de Iarnă, la care arădenii sunt invitaţi să participe la diverse concursuri şi demonstraţii de preparare a mâncărurilor specifice. Atmosfera va fi întreținuta de ansambluri folclorice profesioniste și de amatori care vor prezenta publicului colinde, datini și obiceiuri din zona Aradului.

Mai jos găsiţi programul:

COLINZI, TRADIȚII ȘI OBICEIURI,

MUZICĂ ȘI DANSURI POPULARE

JOI, 15 DECEMBRIE

Grup colindători – Școala „Iosif Moldovan”

Ansamblul folcloric „DOINA MUREȘULUI”

Ansamblul folcloric „CRĂIȘORII MOȚILOR” – Tisa Nouă

Grup colindători – Corul Catedralei Ortodoxe Arad

Soliști: Elena Unc, Iordana Maria Rad, Gabriel Stoica

VINERI,16 DECEMBRIE

Ansamblul folcloric „DOINA MUREȘULUI”

Ansamblul folcloric „ȘIRIANA”

Grup vocal „PODGORENII” din Șiria

Grup colindători al Parohiei Conop

coordonat de părintele Sorin Ciurlea

Ansamblul folcloric „JUNII CETĂȚII DEZNA”

Solist: Alin Neag

No Comments

Comments for Gheorghe Seculici: Peste 35.000 de oameni la evenimentele CCIA Arad, anul acesta! are now closed.