Gheorghe Seculici: “În ultimele luni, comitetul de membri ai CCIA Arad a crescut cu peste 20 de procente”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , ,

Published on decembrie 03, 2013 with No Comments

În ultimele luni, un număr important de agenţi economici devin membri ai Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. Preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici mulţumeşte noilor agenţi economici pentru încrederea cu care au aderat la conceptul instituţiei şi pentru maniera de a fi parte în ansamblul de interese, pentru întregirea unui mediu economic prolific.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă, apără şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autorităţile publice din ţară şi străinătate.

CCIA Arad are misiunea creării, menţinerii şi dezvoltării unui mediu de afaceri favorabil şi flexibil, în măsură să genereze dezvoltarea economică şi socială durabilă. Suntem mândri de modul cum agenţii economici au înţeles să fie parte în procesul de consolidare a unei economi viabile. În ultimele luni, comitetul de membri ai CCIA Arad a crescut cu peste 20 de procente, fapt care ne determină să fim deosebit de recunoscători celor care au conştientizat rolul şi misiunea noastră”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Prin departamentele sale, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad sprijină agenţii economici să identifice noi oportunităţi de dezvoltare şi inovare, iniţiază agenţii economici în domeniul legislativ şi fiscal şi oferă mediului economic posibilitatea de a-şi recalifica personalul. De asemenea, instituţia este capabilă să ofere consultanţă în iniţierea unei afaceri, ajutând agenţii economici în vederea documentaţiilor aferente acestei activităţi. Membrii CCIA Arad beneficiază de o serie de facilităţi în colaborarea cu instituţia şi se bucură de o credibilitate solidă în relaţiile cu celelalte organisme şi societăţi din ţară şi străinătate.

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă o parte importantă din cifra de afaceri a judeţului şi definesc puterea economică a regiunii. Invităm agenţii economici să devină parte din grupul de forţe care conlucrează la crearea unei economii solide, bazată pe sprijin reciproc”, a conchis arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Seculici: “În ultimele luni, comitetul de membri ai CCIA Arad a crescut cu peste 20 de procente” are now closed.