Gheorghe Săplăcan, consilier PSD: „Primarul Falcă nu a fost în stare în 11 ani să rezolve problema viaductului din Micălaca!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on august 24, 2015 with No Comments

sigla_psd

Inundarea viaductului din Micălaca este imaginea perfectă a neputinţei administraţiei Falcă de a rezolva problemele arădenilor. În fiecare an şi la fiecare ploaie mai abundentă, viaductul este inundat iar şoferii ghinionişti îşi avariază maşinile. „Domnul Falcă este primar de 11 ani şi nu a vrut sau nu a fost în stare să rezolve o problemă majoră în trafic. Sunt convins că în stilul său caracteristic va încerca să dea vina pe alţii şi să fugă de responsabilitate. Dânsul este expert în a-i critica pe alţii pentru ceea ce nu fac sau pentru ceea ce fac greşit, dar nu mai are timp pentru a-şi face treaba de primar. Considerăm că este inadmisibil ca în 11 ani să nu găsească o soluţie pentru această problemă, dar să angajeze cheltuieli aberante pentru tot felul de proiecte fără finalitate, pentru studii de fezabilitate neurmate de proiecte sau pentru mobilier urban supraevaluat. Îi solicităm primarului Falcă să găsească măcar în ultimul an de mandat resurse pentru a rezolva această problemă. Este ruşinos că politicianul Falcă se referă în fiecare zi la pasajele de pe centura Aradului, dar nu se ocupă de acest viaduct care ar trebui să fie pe agenda sa de lucru. Aşa se întâmplă cu politicieni ca Gheorghe Falcă, sunt buni să critice şi să atace, dar nu sunt în stare să rezolve problemele care le revin prin fişa postului”, a spus consilierul municipal Gheorghe Săplăcan.

No Comments

Comments for Gheorghe Săplăcan, consilier PSD: „Primarul Falcă nu a fost în stare în 11 ani să rezolve problema viaductului din Micălaca!” are now closed.