Gheorghe Falcă şi PDL continuă acţiunile iresponsabile şi ilegale în campania electorală

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on octombrie 17, 2014 with No Comments

Gheorghe Falcă şi PDL continuă acţiunile iresponsabile şi ilegale în campania electorală, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Din informaţiile noastre, PDL pregăteşte un protest de stradă care nu este autorizat cu ocazia vizitei primului ministru Victor Ponta. Este o iniţiativă ilegală şi lipsită nu doar de bun simţ şi civilizaţie, ci şi de responsabilitate. Este extrem de grav ca un partid politic să trimită activiştii la acţiunile electorale ale altui partid, pentru că reprezintă o ameninţare la ordinea şi siguranţa publică.

Este nedemn pentru Arad ca un partid politic şi un politician cu funcţie de reprezentare pentru comunitatea locală să aibă un comportament tipic pentru o organizaţie interlopă. Obsesia lui Gheorghe Falcă este ca arădenii să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului. Cum nimeni nu are de gând să protesteze împotriva Guvernului Ponta, Gheorghe Falcă încearcă să adune indivizi plătiţi sau constrânşi să creeze probleme.

PSD Arad îşi reînnoieşte invitaţia adresată tuturor celor care sunt implicaţi în campania electorală să respecte legea şi să ferească arădenii de scandaluri inutile. În acelaşi timp, PSD Arad solicită autorităţilor în drept să ia măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de legalitate şi păstrare a ordinii publice, să nu se lase intimidate de atitudinea agresivă a lui Gheorghe Falcă”, precizează social-democraţii arădeni în comunicat.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă şi PDL continuă acţiunile iresponsabile şi ilegale în campania electorală are now closed.