Gheorghe Falcă : “Le mulțumesc celor 65.000 de arădeni, susținători ai Președintelui Iohannis!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 19, 2019 with No Comments

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, a semnat lista de susținere pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinția României:

„Am semnat cea de-a 65.000 semnătură care pleacă din Arad pentru susținerea Președintelui României la alegerile din noiembrie. Am încredere în capacitățile domniei sale de a continua să fie un reprezentant demn și corect al românilor de pretutindeni. Lupta de a crea o Românie normală pentru prezent și pentru generațiile viitoare nu este una ușoară, însă am convingerea că printr-un efort comun vom ieși învingători.

Le mulțumesc tuturor arădenilor care au semnat într-un număr atât de mare pentru Klaus Iohannis, dovedind încă o dată că din Arad pleacă schimbarea în bine pentru întreaga țară.

Îi aștept pe arădeni alături de noi, alături de Partidul Național Liberal, alături de Președintele Iohannis în această bătălie istorică pentru România. Împreună creăm o Românie normală!”, a declarat Gheorghe Falcă.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă : “Le mulțumesc celor 65.000 de arădeni, susținători ai Președintelui Iohannis!” are now closed.