Gheorghe Falcă: “Dacă parlamentarii USL arădeni ar avea forţă la Bucureşti ar face lobby pentru deblocarea proiectelor importante”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 10, 2013 with No Comments

Reprezentanţii PDL Arad constată cu suprindere că deputatul Flavius Măduţa a uitat cu desăvârşire faptul că a fost ales parlamentar în municipiul Arad, în Colegiul 1, colegiu pentru ai cărui locuitori, nu a făcut absolut nimic de când a fost ales să îi reprezinte. Mai mult, Măduţa îşi arată „preocuparea” pentru agricultorii din Nădlac, omiţând că acel colegiu are un deputat. „Domnul Măduţa face declaraţii politice în Parlament referitoare la situaţia agricultorilor din Nădlac. Este foarte clar că e o declaraţie făcută doar de imagine, din moment ce domnul deputat nu s-a gândit să facă lobby la Bucureşti pentru intubarea Canalul Mureşel, pentru cele două pasaje din municipiu blocate, pentru Cetatea Aradului, pentru grădiniţa din Micălaca, obiective care fac parte integral sau parţial din Colegiul pe care domnul Măduţa îl reprezintă în Camera Deputaţilor”, afirmă Gheorghe Falcă.

Acesta consideră că declaraţiile politice ale parlamentarilor USL sunt inutile, fără niciun rezultat concret pentru arădeni, aceştia rezumându-se să „facă demersuri”, să „susţină”, să „propună”, adică doar vorbe goale, pentru manipularea opiniei publice, fără finalitate concretă.

Gheorghe Falcă afirmă că, dacă parlamentarii USL ar avea forţă la Bucureşti ar face lobby pentru deblocarea proiectelor importante, deovedind astfel că merită voturile cu care arădenii i-au propulsat în Parlament.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: “Dacă parlamentarii USL arădeni ar avea forţă la Bucureşti ar face lobby pentru deblocarea proiectelor importante” are now closed.