Gheorghe Falcă a felicitat-o pe Mara fetița arădeancă medaliată la concursul internațional de nataţie

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 02, 2014 with No Comments

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă s-a întâlnit în această dimineață cu Mara Oprea, fetița arădeancă medaliată la concursul internațional de nataţie organizat de Fundaţia Special Olympics Monaco. Mica sportivă care a câștigat medalii pentru România a fost invitată la Primăria Arad împreună cu mama ei și reprezentanții asociației Integra.

În cadrul întâlnirii Gheorghe Falcă a felicitat-o pe Mara și pe cei care o susțin, oferindu-i fetiței un cadou și un buchet de flori. Primarul municipiului Arad a declarat că municipalitatea va sprijini organizarea în Arad a unor competiții sportive “special olympics”.

Mara Oprea are 11 ani și este diagnosticată cu Sindrom Down. Fiind cea mai tânără din cei 230 de participanți la concursul internațional de nataţie organizat de Fundaţia Special Olympics Monaco, Mara a obţinut medalia de argint la proba de 50 metri şi locul IV la 25 metri. România a participat pentru prima oară la un astfel de concurs internaţional de nataţie.  Purtătorul de drapel al delegaţiei noastre la defilarea din cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor a fost chiar Mara Oprea.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă a felicitat-o pe Mara fetița arădeancă medaliată la concursul internațional de nataţie are now closed.