Geanina Pistru (PNL): „Căprar confirmă: PSD nu vrea parcare subterană în Piața Avram Iancu!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 12, 2018 with No Comments

 

PSD, prin liderul său Dorel Căprar, confirmă că blochează realizarea unei parcări subterane în Piața Avram Iancu.

Deputatul Căprar, președintele PSD Arad, a comunicat astăzi arădenilor că partidul său va căuta nod în papură, motive peste motive, pentru a bloca realizarea parcării subterane. Este evident ce se simțea deja la ședințele Consiliului Local Municipal: parlamentarii PSD au ordonat consilierilor locali PSD să nu voteze acest proiect, este o decizie politică de la vârful partidului lui Dragnea. Motivele invocate de deputatul Căprar sunt puerile. Toate pretinsele nelămuriri au fost explicate de foarte multe ori, proiectul poate fi consultat. Consilierii și parlamentarii PSD aveau posibilitatea să pună orice fel de întrebare legată de acest proiect și ar fi primit lămuriri, chiar și în întâlniri organizate special.

 Ce nu înțelege PSD este că parcarea nu este un proiect al primarului Falcă, este un proiect al Aradului, solicitat de arădeni. Declarația deputatului Căprar arată că este nevoie de campania de semnături demarată de PNL. Îi informăm pe cei de la PSD că arădenii semnează în număr mare pentru realizarea parcării. Îi asigurăm că arădenii nu acceptă blocarea unor proiecte din considerente politice”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte PNL Arad.

 

 

 

No Comments

Comments for Geanina Pistru (PNL): „Căprar confirmă: PSD nu vrea parcare subterană în Piața Avram Iancu!” are now closed.