Gala Hipismului Arădean de “Zilele Aradului”

Written by admin. Posted in Divertisment, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 25, 2013 with No Comments

În cea de-a doua zi a sărbătorii oraşului, mai precis pe 17 august, în premieră, în cadrul „Zilelor Aradului” se va desfăşura „EQUIFEST- Gala Hipismului Arădean”, a anunţat Primăria Municipiului Arad.

În cadrul evenimentului sunt programate mai multe activităţi, între care demonstraţii de exerciţii de gimnastică pe cal, demonstraţii cu specific unguresc de dresură de cai (din Bekes, Ungaria), o paradă şi prezentarea echipelor participante. Participanţii vor executa, apoi, sărituri peste obstacole de 90 cm., 100 cm., 110 cm., şi 120 cm., urmate de festivităţile de premiere.

De asemenea, timp de jumătate de oră, cei prezenţi vor putea admira o probă  de dresaj canin.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, la gală se estimează că vor participa în jur de 60 de cai şi aproximativ 100 de călăreţi.

„EQUIFEST – Gala Hipismului Arădean” se va desfăşura în data de 17 august 2013, la Parcul  Chinologic din Arad. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei Cultural Educativ – Sportive Pony Club Arad.

De remarcat, că la fel ca în fiecare an, cu prilejul „Zilelor Aradului” vor avea loc concerte în incinta ştrandului Neptun. În 24 august 2013 vor urca pe scenă trupe şi interpreţi renumiţi, între care Cargo şi Holograf.

 

No Comments

Comments for Gala Hipismului Arădean de “Zilele Aradului” are now closed.