Fondurile europene sunt principala sursă de finanțare pentru drumurile județene

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 22, 2022 with No Comments

Principalele investiții în drumurile județene vor fi realizate din fonduri europene, susține secretarul general PNL Arad, vicepreședintele Consiliului Județean Răzvan Cadar.

„Cel mai mare proiect la care suntem parteneri, drumul expres Arad – Oradea și drumuri județene, centura de sud-est și Arad – Șiria – Pâncota – Buteni au ca sursă de finanțare fondurile europene. Ieri am participat la recepția drumului Curtici-Macea-Sânmartin, parte a modernizării rețelei de drumuri din apropierea frontierei, care vor conecta mai bine orașele Curtici și Chișineu Criș, toate lucrări realizate din fonduri europene”, a spus Răzvan Cadar în cadrul conferinței de presă PNL Arad.

Consiliul Județean Arad a construit un buget în care investițiile au cea mai mare pondere. Din bugetul de investiții, drumurile sunt o prioritate.

„În total, pentru lucrări și întreținere vom orienta 227 de milioane de lei spre drumurile județene. Pe lângă fondurile europene, care reprezintă principala sursă de finanțare, am alocat sume importante din fonduri proprii și vom folosi programele naționale, mă refer la Anghel Saligny. Investițiile în drumuri sunt o prioritate pentru că astfel contribuim la siguranța în trafic, ajutăm economia și contribuim la crearea și menținerea locurilor de muncă”, a declarat Răzvan Cadar.

 

No Comments

Comments for Fondurile europene sunt principala sursă de finanțare pentru drumurile județene are now closed.