Fonduri suplimentare pentru expertiză extinsă la drumul Socodor-Nădab

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 18, 2023 with No Comments

În ședința de astăzi, consilierii județeni au votat pentru alocarea a 82.000 de lei, din excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad, pentru a se realiza o expertiză suplimentară privind calitatea lucrărilor și materialul folosit pentru modernizarea drumului Socodor-Nădab.

„Am constatat că lucrările pe acest drum nu sunt de calitate și dorim să realizăm o expertiză tehnică extinsă. Am alocat astăzi, din excedentul bugetar al Consiliului Județean, 82.000 de lei, pentru contractarea serviciilor de expertiză tehnică extinsă în vederea verificării calității materialelor folosite. Alocăm acești bani, dar vom analiza cu atenție toate aspectele legate de drum, și vom identifica vinovații. Nu mi se pare corect să alocăm bani suplimentari pentru neglijența altora”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Socodor-Nădab este un drum nou, de 5 km, care va funcționa și ca șosea de centură a orașului Chișineu-Criș, va scoate traficul greu din Chișineu-Criș și va scurta drumul dintre zona industrială Nădab și comuna Socodor. Șoseaua de centură a orașului Chișineu-Criș se va intersecta și cu drumul expres Arad-Oradea. Acest drum va prelua și o parte din traficul înspre vama Vărșand de pe drumul național 79 Arad-Oradea și va scurta, astfel, accesul către acest punct de trecere a frontierei.

No Comments

Comments for Fonduri suplimentare pentru expertiză extinsă la drumul Socodor-Nădab are now closed.