“Folk pe Pâine” la Pecica

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , ,

Published on august 26, 2015 with No Comments

Afis Folk pe paine 2015

În zilele de 4 și 5 septembrie 2015, în zona Pădurice, lângă stadionul din oraşul Pecica, va avea loc cea de-a patra ediţie a festivalului “Folk pe Pâine”.

Programul festivalului este următorul: în prima zi vor cânta Punct ROM, Vasile Mardare, Nova Band, Walter Ghicolescu, Old Lady’s Band, Vasile Gondoci & Sandu Faur, Gabriela Verșan; în cea de-a doua zi vor urca pe scenă Ioan Gyuri Pascu împreună cu Vlady Cnejevici & Teo Boar, Maria Gheorghiu, Nelu Pitic & Daniel Julean împreună cu Trupa de Serviciu, Adrian Sărmășan, Livia Daniel & Angi Daroț, Adrian Borcea.

După încheierea recitalurilor, se va continua cu after-party la foc de tabără, în ambele seri. Evenimentul se va desfăşura la cort, aproape de malul Mureşului. Pentru doritorii de cazare punem la dispoziţie o zonă de camping, însă există și două hoteluri în oraș.

Obiectivele turistice din zonă includ: Mănăstirea Bezdin, Ferma De Bivoli Pecica, Centrul de Vizitare, vechile biserici din oraş. Festivalul “Folk pe Pâine” este organizat de către Cenaclul Lucian Emandi al Casei de Cultură Pecica. Evenimentul este sprijinit de Primăria și Consiliul Local Pecica. Sponsorul principal al evenimentului este SC Palmar Vali SRL . Ediția 2015 se bucură, ca şi cele anterioare, şi de sprijinul agenţilor comerciali locali.

Parteneri media: PecicaNews.ro, Ghidul Arădean, Party Arad, Arq.ro, Radio România București FM.

No Comments

Comments for “Folk pe Pâine” la Pecica are now closed.