Florin Tripa : „Marinel Cionca tinde să devină domnul Goe al politicii arădene“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on octombrie 16, 2017 with No Comments

Președintele Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, se ocupă tot mai mult de politică, deși problemele administrative așteaptă în continuare rezolvarea. În loc să se îngrijească de drumurile județene, care arată ca după bombardament, de situația gravă din spitale, de prețul mare al apei și canalizării, de alte probleme pentru care primește un salariu uriaș din banii arădenilor, Marinel Cionca își ocupă timpul cu atacuri, zilnice, la adresa celor care nu-i aplaudă incompetența.

Marinel Cionca riscă să rămână în memoria arădenilor nu doar ca cel mai slab președinte al CJA, ci și ca un domn Goe al politicii arădene. Periat zi de zi de tot felul de personaje care-i stau alături și care le-ar putea interpreta fără mari eforturi pe mam’mare, mamiţica şi tanti Miţa, Marinel Cionca este în situația domnului Goe. Chiar dacă este repetent și anul acesta la capitolul administrație, Marinel Cionca are tupeul și infatuarea tânărului Goe, crezându-se un politician formidabil, așa cum i se suflă în ureche, care a rezolvat toate problemele din județ, din PNL și poate să dea lecții despre politică colegilor din alte partide.

În loc să-și dea cu părerea despre situația din PSD, i-aș recomanda cu prietenie domnului Cionca să se ocupe de problemele din PNL Arad, unde războiul e atât de mizerabil, încât au ajuns să nu se mai salute soț cu soție, naș cu fin. Iar dacă se poate, domnul Marinel Cionca să se ocupe de problemele de la partid, de cele politice, în timpul liber, iar atunci când e plătit din bani publici îl rugăm să încerce pe cât posibil, atât cât știe, să se ocupe de administrație.

Vedem în ultimul an și jumătate modul catastrofal în care conduce Cionca acest județ, cum pierde bani pe bandă rulantă, de la spitale, la proiectul de deșeuri, până la cetăți sau drumuri județene. Domnul Cionca nu este în stare să ducă la bun sfârșit o licitație pentru deszăpezire, dar dă lecții despre competență și administrație, ca să nu mai vorbim de politică, unde prim-vicepreședintele liberal vorbește de funie în casa spânzuratului, având în vedere situația din PNL Arad.

Sperăm, în primul rând pentru arădeni, că Marinel Cionca nu va deveni acel domn Goe despre care vorbeam, că va reuși să iasă de sub influența pe care o exercită mam’mare, mamiţica şi tanti Miţa și se va ocupa în sfârșit de administrarea județului, în puținul timp ce i-a mai rămas la conducerea CJA“, declară Florin Tripa, deputat PSD Arad.

No Comments

Comments for Florin Tripa : „Marinel Cionca tinde să devină domnul Goe al politicii arădene“ are now closed.