Florin Tripa : Guvernarea PNL produce șomeri în masă iar perspectivele sunt sumbre

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iulie 02, 2020 with No Comments

În vreme ce guvernarea Iohannis – Orban bâjbâie și produce doar utopii, în lumea reală se închid ori se reduce drastic activitatea fabricilor, iar angajații rămân pe drumuri. Peste 600.000 de români au rămas în ultimele 3 luni de zile fără loc de muncă, un record negativ demn de cele mai întunecate vremuri ale guvernării Băsescu-Boc, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

“În 7 luni de guvernare PNL  a reușit să spulbere tot ce câștigase România în cei 3 ani de guvernare PSD – când șomajul ajunsese la un minim istoric (3,1%) – și să arunce țara înapoi în timp;  în 2011, când unul dintre cele mai toxice guverne postdecembriste, cabinetul Boc, aducea România la cota de șomaj de 5,2%.

Pe fond nu s-a schimbat mare lucru în abordare, minciunile propagandistice fiind la fel de prezente și astăzi când Iohannis se erijează în mod demagogic în susținător al ” necesității unei abordări pro-active, care să mențină locurile de muncă și să sprijine companiile românești”.

Doar că PNL procedează exact invers, provocând închiderea a numeroase fabrici, distrugând industria HORECA, cu perspectiva dramatică a creșterii și mai accentuate a numărului șomerilor. Zilnic, crește povara cheltuielilor sociale și se reduc veniturile statului deja puternic afectate de măsurile aberante și hoțiile guvernării Orban. Perspectivele sunt sumbre, în condițiile în care PNL a copiat din programul economic propus de PSD fără a înțelege însă esența acestuia și cum se corelează componentele sale.”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Florin Tripa : Guvernarea PNL produce șomeri în masă iar perspectivele sunt sumbre are now closed.