Florin tripa: ”Consiliul Judeţean ascunde faptul că drumul Arad – Felnac este reabilitat cu banii Guvernului!”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 12, 2015 with No Comments

Consilierul judeţean PSD Florin Tripa dezaprobă modul în care au comunicat reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad semnarea contractului pentru drumul Arad – Felnac.

„Am crezut că în sfârşit conducerea CJA va mulţumi Guvernului pentru finanţarea acordată pentru acest important drum judeţean. În realitate, nu a fost deloc aşa. Reprezentanţii CJA şi-au arogat meritele pentru semnarea contractului şi nu au pomenit mai nimic de banii alocaţi de la Guvern. Mai mult, au încercat să dea vina pe Guvern pentru starea drumului şi au făcut o serie de afirmaţii nefondate. Ei nu au explicat de ce nu au reparat acest drum din 2004, de când conduc Consiliul Judeţean. În schimb, au minţit că Guvernul a oprit finanţarea pentru acest drum, pentru care au semnat un contract cu Elena Udrea şi un constructor, Nelu Iordache, ambii reţinuţi şi cercetaţi pentru fapte de corupţie. Drumul Arad Felnac a fost blocat nu din cauza Guvernului, ci din cauza acestor oameni din clientela PDL. Pentru ca spectacolul politic să fie şi mai mincinos, cei de la noul PNL l-au pus şi pe primarul din Felnac să atace Guvernul cu această ocazie. Este jenant faptul că în loc să mulţumească Guvernului pentru alocarea banilor pentru un drum judeţean a cărui reabilitare era treaba CJA, încă de anul trecut, cei de la PNL din administraţia locală şi administraţia judeţului consideră necesar să atace Guvernul. Este o probă a lipsei de caracter şi de bun simţ a acestor politruci, care consideră că îi pot minţi pe arădeni la nesfârşit. Arădenii trebuie să ştie că drumul judeţean este reabilitat cu banii primiţi încă de anul trecut de la Guvernul Ponta, o alocare de peste 8 milioane de lei” a spus Florin Tripa.

 

 

 

No Comments

Comments for Florin tripa: ”Consiliul Judeţean ascunde faptul că drumul Arad – Felnac este reabilitat cu banii Guvernului!” are now closed.