Florin Tripa : Banii pe care Iustin Cionca vrea să-i restituie cu generozitate provin din buzunarele arădenilor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 01, 2016 with No Comments

Tripa-9 mai 2016

Consilierul judeţean Florin Tripa doreşte să demonteze argumentaţia absurdă şi cu iz politicianist, construită de preşedintele CJA Iustin Cionca, cum că opoziţia a votat ieri în plen împotriva intereselor arădenilor.

Din start Iustin Cionca încearcă să impună opiniei publice câteva erori de raţionament în ceea ce priveşte rezilierea Contractului de finanțare pentru Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Arad, ca să nu mai vorbim despre mascarada amnezică pe care o joacă pentru a disculpa PNL-ul.Adică, staţi puţin ! Cum s-a ajuns în primul rând aici ? Să fie PSD de vină că politicienii PDL-PNL au generat o situaţie fără ieşire printr-un act iresponsabil ? Sunt secretarul executiv al unei filiale importante PSD şi stiu că hotărâri de o asemenea gravitate se adoptă prin consens politic într-un organism de partid.Se numeşte act de responsabilitate a unei formaţiuni care deţine majoritatea la un anumit eşalon, în cazul de faţă Consiliul Judeţean.Ţolea, Cionca nu au fost de capul lor şi nici maşina de vot PNL, construită şi operantă în CJA.Aşa că vina este colectivă şi mai ales are culoare politică, portocalie, sau mă rog, mai recent poartă culorile travestiului liberal.Riscuri de penalităţi domnule Cionca ? Când aţi decis să stopaţi continuarea proiectului legat de dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad nu v-aţi găndit la consecinţe ? Dar când aţi votat această gogomănie în bloc ? Pentru care astăzi plătesc arădenii, deoarece banii nu provin din eter ci sunt banii contribuabililor.PSD NU a votat, nici atunci nici acum, ca cetăţenii să fie jefuiţi prin experimentele administrative penibile ale dreptei.După cum am mai spus, se cuvine să faceţi o chetă de partid şi să restituiţi banii pierduţi prin propria incompetenţă.”, spune consilierul judeţean Florin Tripa

No Comments

Comments for Florin Tripa : Banii pe care Iustin Cionca vrea să-i restituie cu generozitate provin din buzunarele arădenilor are now closed.