Florin Galiş: „Sunt onorat de faptul că după patru ani foarte grei şi încărcaţi de multă luptă politică, membrii PNL şi-au păstrat încrederea în mine”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 22, 2013 with No Comments

În urma Adunării Generale a Organizaţiei Municipale PNL Arad, Florin Galiş a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei pentru un nou mandat. Surpriza alegerilor a constituit-o majoritatea zdrobitoare pe care echipa lui Florin Galiş a obţinut-o în Biroul Politic Municipal, raportul fiind de 14 la 4.

„Sunt onorat de faptul că după patru ani foarte grei şi încărcaţi de multă luptă politică, membrii PNL şi-au păstrat încrederea în mine şi în proiectul meu de a duce Organizaţia municipală în fruntea administraţiei locale. Mizez în continuare pe unitate, pe spiritul de echipă, dar mai ales pe faptul că membrii aleşi în Biroul Politic sunt cu adevărat reprezentativi pentru membrii noştri. Vom continua să muncim pentru întărirea organizaţiei, pentru profesionalizarea partidului, pentru o colaborare cât mai activă cu organizaţia judeţeană pentru că doar aşa ne vom putea îndeplini principalele obiective – câştigarea alegerilor prezidenţiale şi câştigarea alegerilor locale. Totodată, doresc să reiterez faptul că sunt preşedintele tuturor membrilor Organizaţiei Municipale indiferent de opţiunea lor de sâmbătă şi îi aştept alături de mine pe toţi cei care doresc să muncească pentru atingerea obiectivelor asumate”, a declarat Florin Galiş, preşedintele ales al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

No Comments

Comments for Florin Galiş: „Sunt onorat de faptul că după patru ani foarte grei şi încărcaţi de multă luptă politică, membrii PNL şi-au păstrat încrederea în mine” are now closed.