Florin Galiş: Falcă să aloce fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor din Gai, mai ales că ne aflăm în pragul stabilirii bugetului pe 2013.

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on aprilie 02, 2013 with No Comments

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la sediul PNL, președintele organizației municipale Arad, Florin Galiș, s-a arătat, extrem de vehement în ce ce priveşte solidaritatea cu oamenii, faţă de problemele legate de inundațiile din cartierul Gai și îi cere primarului să facă public numele celor care se fac vinovați de această situație.

De remarcat faptul că în ultimele zile, mai multe gospodării din cartierul arădean Gai, strada Poetului și strada Șezătorii, au fost inundate. Mai mult decât atât, în mai multe curți din Gai canalizarea menajeră nu a mai făcut față (susțin cetățenii din zonă), acest lucru făcându-i pe oameni să treacă prin fecale pentru a ajunge în case.

Consilierul liberal a mai solicitat edilului şef Falcă să aloce fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor din Gai, mai ales că ne aflăm în pragul stabilirii bugetului pe 2013. În același timp, Galiș îi mai cere edilului șef să iasă public și să explice cine sunt cei care se fac vinovați pentru această situație.

„Pentru că acum se discută bugetul 2013 și acum s-au întâmplat aceste chestii, propun să fie alocați bani pentru acestă situație. Nu este posibil ca într-un sistem dat în folosință de puțini ani să apară asemenea probleme”, a declarat liberalul Florin Galiș.

În același context, liderul PNL Arad și-a permis să facă și puţin haz de necaz, spunând că fântâna arteziană, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă și care ar urma să fie construită pe râul Mureș, ar putea fi amplasată în Gai.

 

 

 

No Comments

Comments for Florin Galiş: Falcă să aloce fondurile necesare pentru rezolvarea problemelor din Gai, mai ales că ne aflăm în pragul stabilirii bugetului pe 2013. are now closed.