Florin Farcașiu, primar al comunei Târnova de 25 de ani

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on ianuarie 12, 2015 with No Comments

Florin Farcașiu, ocupă de 25 de ani funcția de primar al comunei Târnova, situându-se la ora actuală pe primul loc într-un clasament al celor mai longevivi primari liberali și pe poziția secundă în topul celor mai vechi edili șefi din țară (este depășit doar de Ștefan Sîchin, primar de 29 de ani al comunei Bolotești, jud. Vrancea).

La două decenii și jumătate de la prima sa alegere, acesta a făcut azi un bilanț al celor nu mai puțin de șapte mandate. Avându-i alături pe senatorul Ioan Cristina, deputații Claudia Boghicevici, Eusebiu Pistru și prim vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea. Nu au lipsit reprezentanți ai administrației locale din Târnova, foști consilieri, colaboratori sau simpli prieteni.

Au fost prezentate principalele realizări ale fiecărui mandat, Florin Farcașiu mulțumind celor care i-au  fost alături în toți acești ani, considerați ”o lecție de viață dură, dar utilă”.

Nu au lipsit nici ”înțepăturile” la adresa adversarilor politici, sau acuzele la adresa actualei administrații județene care nu a direcționat ”nici un leu spre Primăria Târnova”.

No Comments

Comments for Florin Farcașiu, primar al comunei Târnova de 25 de ani are now closed.