Filmul „S-a născut o stea/A star is born“, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on aprilie 12, 2022 with No Comments

Filmul „S-a născut o stea/ A Star is Born”, care va fi proiectat vineri, 15 aprilie 2022, de la ora 19:00, la cinematograful „Arta“ din Arad, aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai iubiți artişti ai momentului: pe actorul de patru ori nominalizat la Oscar, Bradley Cooper, şi pe muziciana Lady Gaga, o mare artistă care aproape că își ascunde fabulosul har de cântăreață și compozitoare sub o butaforie extrem de spectaculoasă.

Cei doi se întâlnesc într-o poveste de dragoste tristă și frumoasă așa cum sunt, aproape mereu, marile iubiri.

Filmul vorbește, pe de o parte, despre o dragoste devotată și curată iar pe de alta surprinde esența lumii artiștilor și scenei, în care – oricât ai fi de talentat – nu este suficient; în același timp, și pentru starurile consacrate care se confruntă cu probleme, eșecul pândește insidios.

Intrarea la film este liberă.

Proiecțiile de filme sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

În film mai apar și actorii Andrew Dice Clay („Blue Jasmine”), Dave Chappelle („Chi-Raq”) şi Sam Elliott (“Masca”, „Tombstone”  „The Hero”).

Lady Gaga susține integral coloana sonoră a filmului, alături de Bradley Cooper, amândoi fiind și compozitori ai pieselor originale din film, în colaborare cu alți câțiva artişti, printre care Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson.

Cântecele au fost  înregistrate live în timpul filmărilor.

Scenariul filmului a fost scris de câştigătorul Premiilor Oscar, Eric Roth („Forrest Gump”) împreună cu Bradley Cooper şi Will Fetters.

Din echipa de producţie a lui Cooper fac parte scenograful nominalizat la Oscar, Matthew Libatique („Black Swan”), designerul de producție Karen Murphy („The Light Between Oceans”), triplul nominalizat la Oscar Jay Cassidy („Lunetistul American”, „Ţeapă în Stil American”) şi pe designerul de costum Erin Benach („Loving”).

O producţie Warner Bros. Pictures, împreună cu Live Nation Productions şi Metro Goldwyn Mayer Pictures, „S-a născut o stea” a intrat în cinematografele din întreaga țară la sfârșitul anului 2018 și de atunci continuă să umple sălile de cinematograf.

Premii:

Oscar 2019 – Cel mai bun cântec original – câștigător

Oscar 2019 – 7 nominalizări

Globurile de aur 2019 – Cel mai bun cântec original – câștigător

Globurile de aur 2019 – 5 nominalizări

 

 

No Comments

Comments for Filmul „S-a născut o stea/A star is born“, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad are now closed.