Filmul „Anturaj” rulează la Cinema City! Un film inspirat din realitatea crudă a zilelor noastre!

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , ,

Published on iunie 04, 2022 with No Comments

Anturaj” o peliculă atât de adevărată, ca viața în sine, unde protagoniștii vor să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor create de traficul și consumul de droguri. Tot mai multe persoane se pot simți identificate în rolurile care sunt responsabile pentru întruchiparea actorilor, reflectând chiar viața lor reală.

Filmul realizat integral în Arad și difuzat în sălile Cinema City din Atrium Mall , îi are ca protagoniși pe arădenii; Titus Cherechean, Alina Fabri, Loneta Pușcaș, Dan Merișca, Dan Stoica iar regia și scenariul sunt semnate de Ovidiu Nagyi. Premiera a avut loc vineri seara, atunci când actorii și spectatorii și-au dat mâna și au vizionat timp de aproape două ore „Anturaj”, realizat în memoria a doi tineri Cristi și Gabi plecați prematur dintre noi.

Gabi a vrut să demonstreze un salt și a murit într-un mod stupid, iar Cristi după o ceartă în familia a ales să-și pună capăt zilelor..băieți..oriunde vă aflați..ne dor de voi. Mulțumim mult tuturor celor care ați fost la cinema să vedeți Anturaj. Filmul rulează de 4 ori pe zi la fiecare din cele 7 locații Cinema City Romania și le este dedicat celor doi. „Anturaj” este o dramă, inspirată din fapte reale. Este despre fiecare dintre noi, despre alegeri greșite, dependențe, dezamăgiri, luptă pentru bani, succes și o viață mai bună. Suntem produsul contextului în care trăim și depinde de noi dacă vrem să ne depășim condiția mizeră în care ne aflăm. Happy end? Nu există întotdeauna, poate doar în filmele americane. Aici eroul nu este întotdeauna cel care învinge, de ce? Pentru că atunci când e prea târziu, nu mai ai un univers paralel în care să muți piesa finală. Aici și acum trebuie să alegi…să alegi bine, să te înconjori de persoane care să te ajute să crești, să te dezvolți, să fii mai bun. Personajele dau viață filmului tocmai prin simplitate și originalitate și când credem că lumea asta e banală, apare dintr-o dată o intervenție supranaturală”, mai afirmă regizorul. , a declarat regizorul Ovidiu Nagyi.

În vremurile tulburi pe care le trăim, există mulți tineri care caută ajutorul psihologilor sau al profesioniștilor, aceia care efectuează un anumit tip de tratament pentru droguri. După mine, acest lucru este o cale de urmat, dar nu este cel mai bun și cel mai eficient mod de a ajunge să te lași de droguri, dar filmele pot crește gradul de conștientizare, pot arăta tinerilor acest pericol și cât rău le poate face aceste substanțe dependente”. a declarat actorul Dan Merisca

Proiecții în cinematografe în perioada 3-16 Iunie

Șapte locații în rețeaua Cinema City România:

Arad (Atrium Mall)

Timișoara (Shopping City)

Cluj (Iulius Mall) 

Târgu-Mureș (Promenada Mall)

Brașov (Afi Mall)

București (Afi Cotroceni Mall)

Constanța (City Park Mall)

No Comments

Comments for Filmul „Anturaj” rulează la Cinema City! Un film inspirat din realitatea crudă a zilelor noastre! are now closed.