Fii colegul meu! Urmează cariera de jandarm!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 05, 2014 with No Comments

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad continuă activităţile de recrutare a candidaţilor pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării Naţionale.

Locurile scoase la concurs sunt: 50 pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, în specializarea Ordine şi siguranţă publică – arma Jandarmi, 130 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi 125 de locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc şi personal ce va fi încadrat, după absolvire, în structuri ale Jandarmeriei Române, locurile scoase la concurs sunt în domeniile: finanţe-contabilitate, intendenţă, transmisiuni, respectiv calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională.

          Criteriul privind înălţimea candidaţilor a fost modificat, în sensul că, pentru bărbaţi înălţimea minimă este 1,65 m iar pentru femei este de 1,60 m.

Termenul limită de depunere a cererilor de înscriere la concurs este 2 iunie 2014 pentru învăţământul superior şi 8 august 2014 pentru şcolile postliceale.

Informaţii despre condiţiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de candidat şi alte informaţii de interes, se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei nr. 1-3, la compartimentul resurse umane şi organizare structurală sau la telefon 0257.514950, int. 24557, 24535. Cei interesaţi pot accesa şi paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ şi ale structurilor de jandarmi.

No Comments

Comments for Fii colegul meu! Urmează cariera de jandarm! are now closed.