Festivalul Vinului debutează vineri

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 11, 2014 with No Comments

Ediția din acest an a Festivalului Vinului se va desfășura în fața Primăriei, în perioada 14-16 noiembrie, la eveniment urmând să participe producători de vindin județ, dar şi din ţară.

În aceste zile a fost montată platforma pe care au fost amplasate căsuțele în care producătorii de vin, și nu numai, își vor comercializa marfa.

La acest festival, considerat unul dintre cele mai importante festivaluri în aer liber, vor participa principalii producători de vin din Podgoria Aradului, precum şi producători din zona viticolă Diosig, aflată în apropierea oraşului Oradea. În ceea ce priveşte programul artistic, a fost pregătită o selecţie de muzică specifică acestui tip de eveniment, recitaluri folk, muzică populară, de petrecere şi muzică lăutărească.

Pe scena care va fi amplasată pe platoul din fața Primăriei vor urca în prima seară a Festivalului, pe 14 noiembrie, Lucian Zadic, Alexandra şi Lucian Drăgan, Melisa Ţolea şi Ricardo Caria.

În cea de-a doua seară, pe 15 noiembrie, pe scenă vor fi prezenți Daniel’s Band, Nelu Pitic, Daniel Julean şi Trupa de Serviciu, Nova Band, Oliver Goilean şi On the Edge.

Seara zilei de 16 noiembrie îi va avea ca invitaţi pe Tinu Vereşezan, Ştefan Muntenaş, Viorel LericAurel Ungur, Ramona Ancateu, Irina Iovescu, Lascu Carol, Ionuţ Langa, Orchestra Vasile Balc şi soliştii Sorin Gligor, Geanina Giblac.

 

Spectacolele vor începe, în fiecare seară, de la ora 18.00.

Festivalul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

No Comments

Comments for Festivalul Vinului debutează vineri are now closed.