Felicitări echipei de robotică Delta Force!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on octombrie 11, 2023 with No Comments

Campionii noştri mondiali, Delta Force au cucerit medalii şi premii la Olimpiada Globală de Robotică din Singapore. Echipa de tineri talentați şi coordonatorii lor dedicați se întorc acasă cu o medalie de argint, o medalie de bronz şi două premii prestigioase, Social Media Award, pentru activitatea desfășurată în mediul on-line şi Safety Award, pentru că au demonstrat că respectă toate normele de siguranță atunci când vine vorba despre lucrul cu roboții.

Îi felicit pe tinerii arădeni de la Delta Force pentru că au reprezentat cu mândrie şi onoare Aradul şi  România la acest concurs  prodigios. Ne-am simțit cu toții extrem de mândri atunci când am văzut echipa arădeană că intră pe scena competiției din Singapore purtând steagul tricolor şi portul nostru popular. Voi sunteți adevărate exemple şi modele de urmat pentru generațiile actuale şi viitoare. Indiferent de rezultate, aveți mereu parte de sprijinul şi admirația mea.” a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Echipa Delta Force a concurat la  First Global Challenge – Olimpiada Globală de Robotică din Singapore alături de alte 190 de state din întreaga lume şi a marcat toate cele 10 provocări lansate de organizatori.

No Comments

Comments for Felicitări echipei de robotică Delta Force! are now closed.